Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv    Karate blogger     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
2016-07-19      Rapport fra Danmark

Rapport fra samlingen i Danmark.

11-15 juli, 2016 deltok vi på JKS sin sommer camp i Danmark.

(Bilder kommer snart på billedsiden)

Instruktører:
Dermot O`Keefe 6. dan fra Irland
Jesper Markvardsen 6. dan
Kurt Rasmussen 5. dan
Kenn Rasmussen 5. dan.

Treningene
Første trening hver dag begynte kl.07.15 om morgen. En hard 30 minutters morgen økt. Så var det 2 x 1.5 time trening hver dag med unntak av fredagen hvor de avsluttet uken med en beinhard styrke og kondisjons økt på en time, 09.30 - 10.30.
Treningene gikk for det meste i kihon og kata. Det var egne barnegruppe, en for brunbelter og en gruppe for sortbelter. Stort sett veldig bra treninger med gode instruktører.
En dag fikk vi i oppgave og lage en egen kata med 5 teknikker med bonkai, så skulle vi vise den frem dagen etter. Ruben og en fra Danmark kom på 2. plass her.
Rosa var eneste av oss som deltok på alle treninger. Godt jobba Rosa.

Mesterskap
Tirsdag kveld var det kata konkurranse. Rosa vant fortjent i sin gruppe, Ellers så må jeg vel si at vi ikke er helt på bølgelengde over hva som er en bra kata. Vinneren i sortbelte gruppen måtte nok gått langt ned i gruppene for å kunne hevde seg hos oss. Stilen var grei nok, but no power. Men likevel greit å se hva andre setter i fokus.
Tror ikke vi setter denne konkurransen opp i poengsystemet vårt.

Sosialt
Dette er nok den best organiserte samlingen jeg noen gang har vært på. Utrolig bra opplegg med mat overnatting og trening i samme området. Mat var inkludert i prisen. Alle spiste sammen etter hver trening. Om kvelden var det varme frokostbrød og drikke å få hver dag. JKS Danmark skal ha all skrøyt de kan få for dette opplegget. Kjekke og flinke folk. Helhets inntrykket var meget godt og det frister til å delta her igjen. Dette er slik jeg mener alle samlinger burde være hvor alle overnattet, spiste og trente på plassen. Og hele gjengen samlet under et tak med egne rom. Fantastisk god mat var det også. Ingen behov for å kjøre å kjøpe egen mat noen av dagene.

Fritid
Fredag etter trening tok vi turen til Legoland. Lørdag ble det badelandet Lalandia. Vi tok oss også tid til en ettermiddag med shopping i Vejle. Søndag overnattet noen av oss i Hirtshals og gikk på akvariet der.
Noen av gjengen fortsatte ferien i Danmark.

En fornøyd gjeng kom hjem mandag morgen kl.03.30.

Under bilder er kopi av de daglige Facebook rapportene: 
SKK gjengen og en ny bekjent fra Kenya. Christer mangler på bildet.

Facebooks daglige rapporter:

Dag 1, mand. 11.07.16. JKS sommerleir Danmark. Her er litt bilder fra reisen i går og fra treningene i dag. I dag ble det Empi, kumite og en del kihon. Flott trening og opplegg. Samlingen er inkludert trening, opphold og mat.

Dag 2, tirsd. 12.07.16. JKS sommerleir Danmark. Dagen startet kl.07.15 med en knallhard 30 min økt. Etter det ble det 2 bra treninger. Dagen ble avsluttet med et mesterskap. Her er vi nok ikke helt på bølgelengde om hva som er en bra kata, men det er greit. Greit å se hva andre verdsetter også. Rosa tok gull og det var bra. Ser frem til morgentrening i morgen.

Dag 3, onsd. 13.07.16. JKS sommerleir Danmark. Litt vanskeligere å få gjengen opp til morgentrening, men de fleste stilte også i dag kl.07.15. Ellers var det kata Sochin, mye kihon. Ungene jobbet en del med spark.
I går fikk vi oppgave og lage en egen kata med fem kombinasjoner + bonkai. Ruben og en herfra fikk 2. plass. Malin og Andrea gikk knallbra, Sensei og en fra Kenya er nok den som blir best husket p.g.a. en litt uvanlig avslutning. Maten og opplegget her er helt utrolig bra. God mat, mye mat og ikke minst mye bra trening.

Dag 4, torsd. 14.07.16. JKS sommerleir Danmark. Dagen da alle gutter sov. Alle jenter stilte på morgentrening 07.15. Så deltok alle på de neste treningene kl.9.30 og kl.11.00. Vi tok fri fra siste trening og tok turen til Vejle for å shoppe. Om kvelden ble det grilling og fest. Unger og ungdommer samlet seg i hallen. I seng midnatt.

Dag 5, fred. 15.07.16. JKS sommerleir Danmark. Siste treningsdag og kun en trening, men dette ble den hardeste treningen i løpet av uka.
En time med styrke trening som ingen klarte og fullføre helt.
Etterpå gikk noen til Legoland og noen til Lalandia badeland.
I morgen lørdag blir det avreise. For Legolandgjengen blir det badeland besøk før turen går til Hirtshals mens noen fortsetter ferien i Danmark.
Takker JKS Danmark for en fantastisk helg med det beste opplegget jeg har vært med på noen gang på en karatesamling.
Hjemreise søndag.
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions