Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv    Karate blogger     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
2018-12-02      Rapport Karatefestivalen 2018

Rapport Karatefestivalen 2018

Karatefestivalen 23. - 25. November, 2018, Karmøyhallen.

Instruktørene dette året var som i fjor vår venn gjennom mange år Aziz Kheder fra Egypt, Hossam Fawzy også fra Egypt, Audrone Sirokova som kommer fra Litauen, men flyttet til Norge og startet Hå Karateklubb.
Det ble en utrolig bra treningeshelg i Verdens klasse. Aziz skuffet ikke i kata og Hossam kjørte noen harde og flott kumite økter. Kjekt også å stifte mer bekjentskap til Audrone fra Hå KK. Vi håper dette kan utvikle seg til et bredere samarbeid klubbene imellom.

Det deltok utøvere fra Sentrum KK, Haugesund KK, Haugaland KK, Os KK, Vikingene KK og Hå KK.
Flott også å få besøk av Regions trener i Bergen Cato Bruarøy. Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger etter helga. Så vi håper ryktet går, og at utøvere fra alle klubber stiller neste gang. Dette er en samling for alle uansett stil, erfaring og alder.

I Pausen lørdag kjørte vi oppvisninger med kata. Celine Lie, Mina Lie, Thomas Torsen og Håkon Solberg gikk lag kata sammen, Kankusho. Celine og Mina gikk litt kumite med Hans Erik som dommer. Selma og Hanna gikk kataen Bassa dai. Camilla og Ardiana gikk kataen Empi. Så hadde vi besøk av ei fantastisk jente, Lovise Stonghaugen som danset for oss. Lovise er datter av min niese;-). Kjekt å få et innslag av noe annet enn bare karate.. Veldig bra jobba alle sammen.

Det ble gradering til sortbelte 1.dan for Andrè Larsen, Ben Hausken og Thomas Torsen. Christer Enerstvedt og Ruben Vinje Fagerland fikk 3.dan.

Konkurransepokal for 2018 ble også utdelt:
1. Jonas Vinningland  300 poeng
2. Thomas Torsen      240 poeng
3. Celine Lie              230 poeng.

Lørdag kveld ordnet vi et 11 meter langt bort og serverte gryteretter og viste litt gamle Sentrum KK filmer.
Her ble det helt fullt rundt bordet. Vanskelig å beregne mat når de ikke melder seg på da, men tror det gikk greit. Det ble i hvert fall litt mat og drikke til overs..

Det ble en fantastisk helg, men for få deltakere til å gå i pluss selv med besøk fra flere andre klubber.
Her må først og fremst våre egne medlemmer stå litt på for å klare å beholde denne flott tradisjonsrike samlingen som har blitt arrangert hvert år siden 2004. Men vi håper også at andre klubber i distriktet og over hele Norge velger å stille denne helgen. På den måten klarer vi å hente inn det beste av instruktører.

Gleder oss til nest år..

-Alf Ronny-

Bildet kan inneholde: 3 personer, sko


Bildet kan inneholde: en eller flere personer, baseball og basketballbane

 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions