Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv    Karate blogger     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
2014-11-23      Rapport fra Strand turen

Vi besøkte Strand Karateklubb lørdag og søndag 15-16 nov., 2014.

Over 70 utøvere fra tre klubber var samlet på Tau denne lørdagen og søndagen.

Fra SKK var det med 16 utøvere som trente. 6 biler og til sammen 20 mann inkl. foreldre og instruktører fra SKK tok turen til Tau. Denne gangen kom det også medlemmer fra Hå Karateklubb. Kjempekjekt at nye kommer til. Vi håper dette kan være starten på et flott samarbeid mellom Shotokan klubbene her vest.

Vi kjørte tidlig lørdag morgen og begynte første treningsøkt kl.11.00. Første økt var på hele 2.5 time hvor vi gikk gjennom alle Heian kataene.  Det ble mange timers trening både på lørdag- og søndagen. Vi gikk gjennom de grunnleggende teknikkene med sikte på graderinger. Jeg håper og tror at både medlemmene fra Strand- og Hå KK fikk mye ut av denne helgen.

Lørdag kveld hadde Christer ordnet med bowling kveld på Jørpeland. De ble en hel gjeng,, antall uvisst, men vi hadde hele bowlinghallen for oss selv hele kvelden. Flott sosialt hvor både Hå-, Strand- og Sentrum KK var godt representert. Her vant jo sensei greit, og holdt Line kontrollert 2 poeng bak...;-)

Siste økt søndag ble det en hard kumite økt. Her fikk de være med på å se hvordan vi i SKK styrer kumite treningene. En hard økt, så etter denne tror jeg de fleste var klar for å ta helg ;-).

Jeg hadde også god hjelp av Christer og Ruben som tok sin del av instruksjon disse dagene.

Som vanlig ble dette et alle tiders besøk til våre venner i Strand KK. Så vi kommer gjerne igjen. 
Treffes neste gang på Karatefestivalen i Haugesund om noen uker....


 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions