Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv    Karate blogger     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
2019-04-18      Rapport fra helgen 6. - 7. april, 2019

Helgen 6. - 7. April, 2019 ble en innholdsrik helg i Sentrum KK.


VC-2, Bergen 06.04.2019
En redusert styrke på 10 medlemmer reiste til VC-2 i Bergen. På tross av få i antall så ble det bra uttelling med 9 GULL, 1 SØLV, 2 BRONSE. May Kristin, Celine og Ardiana tok Gull i både kata og kumite. I klassen kata jenter 12-13 år tok Mina, Selma og Hanna 1-2-3 plass. Et kjempeflott resultat med så få deltakere fra SKK. Sjekk ellers resultatlisten for VC-2. Eivind var Coach og Sander dømmer for Sentrum KK. Flott jobba.  

Sørlandscup, Mandal 06.04.2019
På Sørlandet hadde vi 2 utøvere med hvor vi tok en GULL av en mulig. Håkon tok gullet i kata 14-15 år. Camilla på 9 år vant begge sine runder i kata. Med andre ord full pott i Mandal denne dagen.


JKA EM i Stavanger 06.04.2019
Per Ivar Paulsen og jeg tok en tur til JKA EM i Stavanger. Det mest imponerende her er selve arrangementet. Veldig bra arrangert. Her er JKA Norge veldig gode. Kvaliteten på selve utøverne var bra, men ikke veldig imponerende. Veldig kjekt å møte mange av de folka jeg har trent med i mange år. Møtte mange kjente bl.a. min gamle venn Ochi sensei som bor i Tyskland, og har vært hovedinstruktør for JKA i Europa i mange år. Veldig kjekt å få hilst på han igjen.


Felles samling i Vikingene KKs dojo søndag 07.04.2019

Søndag tok jeg turen til Bergen for å instruere kata. En fra Haugesund KK stilte, ingen fra oss og Haugaland KK. Vi prøver å legge ting til rette for dere som konkurrerer. Vil dere ha et godt tilbud, og vil dere opp og frem? Da er dere en del av opplegget, og må stille. Litt i ubalanse når trenere vil mer enn utøver. Ellers bra med folk fra andre klubber, og veldig bra treninger. Så nå kan dokke trega..
I fremtiden vil det bli tatt ut noen få fra SKK som vil bli satset på. Det vil bli satt opp obligatoriske treninger for kumite/kata. Ved fravær uansett grunn vil sponsing reduseres eller falle bort. Dette Handler også om å løfte hverandre opp og bygge klubb sammen. Felles samlingene vil være obligatorisk for alle som bor hjemme og vil konkurrere.


Litt skuffa etter felles samlingen uten egne utøvere, men ellers Kjempestolt sensei etter denne helgen.
Gratulerer hele gjengen med fantastiske resultater.

 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions