Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv    Karate blogger     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
2017-12-24      Rapport Karatefestivalen 2017

Endelig noen ord om festivalen 2017.

Karatefestivalen ble arrangert i Skåredalen dette året. 08. - 10 des.

Instruktører: Aziz Kheder, Hossam Fawzy og Idrees Abdulla.
Sponsor: ALFA Stålentreprise A/S http://www.alfa-stal.no/

Aziz Kheder er jo en gammel kjenning av oss og en stor karateprofil i hjemlandet Egypt og i USA hvor han bodde i 25 år. han vant det nasjonale mesterskapet 10 år på rad i både kata og kumite. Han ble US Champion hele 5 ganger. Han har vært National Coach for både USA og Egypt. Har tatt VM titler i mange forskjellige stilarts organisasjoner. I 1983 fikk han som 15 åring 3.plass kata i JKA VM i Kairo.

Hossam Fawzy er elev av Aziz, og en av landslagstrenerne i Egypt. Egypt har de senere årene vært blant de to beste nasjoner i VM og junior VM. Hossam selv har flere Nasjonale og VM mestere i teamet sitt. Han har også selv flere nasjonale og internasjonale tiltler.

Idrees Abdulla Ble jeg først kjent med i Istanbul, Shotokan VM i 2013. Idrees er Iraks kata mester 11 ganger.
Har flere internasjonale titler. Etter at han kom til Norge har han vunnet NM WKF og Shotokan kata hele 11 ganger.
I 2015 fikk han en 1.plass og en 3.plass i WTKO EM. Regner med et bra samarbeid med Idrees i fremtiden.

Dette ble en fantastisk helg hvor våre utøvere som har trent med de beste utalte at dette var det beste de hadde vært med på. Så mens karate Norge klør seg i hode og lurer på hvorfor ikke det blir flere gode resultater for Norge, så klør jeg meg i hode og lurer på hvor de er når vi har en kumite instruktør 2 timer kjøring sør/nor fra hvor de bor og ikke stiller. Alle var invitert. Alle som sier de satser må nok gå litt i seg selv for å se på sine prioriteringer, og ikke forvente mer enn de gir av seg selv.

Det ble tidenes festival med tanke på kvalitet. Sentrum KK klarer dette selv, men med en slik samling av instruktører skulle vi tro at interessen var større blant medlemmene i de andre Haugaland klubbene. Som oftest er det voksne ledere som ikke er flinke nok til å informere sine medlemmer om at dette er verd å være med på. Dette er ikke bare for å få god trening, men også for å opprette kontakter på tvers av klubbene på Haugalandet.

I pausen på lørdag kjørte vi oppvisninger med våre beste utøvere. Så fikk vi også se Sensei Idrees gå Unsu.
Utdeling av sortbeltediplomer og årets konkurransepokal, og 4 sortbeltegraderinger. Se egen rapport.

Bra fremmøte fra fredag - søndag. Lørdag kveld ble det buffe på Maritim. Et fantastisk måltid som absolutt anbefales. Foreldre gjorde en fantastisk jobb med kiosk i et flott anlegg i Skåredalen. Dette året har vi fått et flott samarbeid med konkurransegruppen i Haugaland KK som stilte med sine utøvere.

Når søndagen var over var de fleste klar for noen hvile dager. Vi tok trenings fri noen dager for å komme til hektene igjen. For dette ble en veldig hard, men veldig bra trenings helg.

Nå ser vi frem til neste års festival med håp om at lokale, nasjonale og internasjonale klubber stiller opp på denne samlingen. Dette er en samling på tvers av stilarter og organisasjoner.

-sensei-

Sentrum Karateklubb sitt bilde.
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions