Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Daniel drar med seg gull hjem

Etter mange runder tok Daniel endelig en velfortjent finaleseier i Vestlandscup-2 lørdag 3. februar.

Daniel har lenge vært med i toppen og hatt flere gode plasseringer, men dette er hans første gullmedalje. Dette gullet smakte nok godt for ham, så alle i SKK gratulerer ham med en kjempefremgang og et fortjent stykke edelt metall.
Daniel har en positiv holdning til alt og det er en viktig faktor for å lykkes. Lillesøsteren Jeanett Jensen (11) imponerte også stort i kumite og kom hjem med en flott bronsemedalje.

Kjetil Kirketeig (Tysvær) gikk fra seier til seier i Kumite, men tapte finalen og dermed ble det sølv på ham til slutt. Christer Enerstvedt (Skudeneshavn) gikk også fra seier til seier i kata, men tapte dessverre finalen.

Eldbjørg Berentsen (Tysvær) tapte også sin kamp om gullet. Utenom Jeanett fikk også Lisell Iversen (11) fra Torvestad en bronse med seg hjem i kumite. Lisell trener bra og viser store fremskritt.

Deltakere:
Daniel GRATULERA med gull i kata, du går meget bra også i kumite, stå på. Kjetil har vist at han duger i kumite i to mesterskap etter hverandre. Han kom hjem med sølv i kumite, så lykke til videre. Christer imponerer og kommer hjem med sølv i kata, litt mange advarsler i kumiten kanskje.

Lisell begynner å få taket på dette og kom hjem med en bronse i kata og 4. plass i kumite, her snakker vi om en helt annen utøver før og etter VM. Jeanett er med for første gang og imponerer med en 3. plass i kumite og 4 plass i kata. En jente med kjempe potensiale.Trude gjør bra figur i både kata og kumite. Hun trener mye og har bra fremgang og er en helt annen utøver nå enn for bare et halvt år siden.

Ayla går kjempe bra imponerer i kumite, også bra i kata. Ruben imponerer i kata og er blandt de beste ungene i de stevner han har vært med på, kumiten blir bedre for hvert stevne. Stian imponerer og vinner alle sine kumite kamper og vil også bli en kjempebra katautøver. Victor har gått opp en klasse og er plutselig yngst, men går veldig bra og vil nok være tilbake på resultatlistene om ikke så lenge.

Sofie er med for første gang og gjør en bra figur i både kata og kumite. Aniko blir bedre og bedre i kumite, så gi denne jenta 1 år og 2 til så kommer nok resultatene, kataen er også bra. Camilla går bra kata, men møter jo motstand av langt mer erfarne utøvere, men om 1 år og 2 til så tenker jeg at vi har en kjempebra kata/kumite utøver.

Espen Andre har meget bra fremgang og fighter bra. Espen har ikke så veldig lang erfaring enda, så katen trenger litt finpuss på stillinger. Jeg tror vi også vil få en utmerket kata utøver i Espen Andre. Eldbjørg har en teknikk som de fleste som har trent bare i et år kan misunne henne, med litt mer kimè og fart vil hun bli en meget bra katautøver. Kumiten er også bra, men møter her en mye mer erfaren utøver.

Robert Andre er med for første gang og det går bra i både kata og kumite, han trener mye og vi vil nok se stor fremgang her om ikke så lenge. Estella en utøver med potensial til å bli meget god, hun trener 3-4 ganger i uken så her vil vi nok se et meget bra utøver om ikke så lenge. Christoffer gikk en bra Heian Sandan og trener mye, så stå på.

Silje vil bli en meget bra figter. Hun har trent 1 gang i uka og matcher nesten langt mer erfarne fightere. Så her forventer vi mye. Kunne tenke meg å se denne jenta litt mer på trening. Ann Kristin er nesten helt fersk, så det er kjempesporty å stille. Etter hvor lenge hun har trent så gjør hun helt klart en kjempe jobb på matta.

Maria har heller ikke så lang erfaring, men hun har spiriten og talentet til å bli meget god. Så stå på og møt opp på trening. William er ung og ganske fersk utøver og ville heller oppservere hva dette gikk ut på. Litt nerver ute å går og det er helt ok, men han gjør en fin jobb på trening. Så vi vil nok se litt til ham fremover håper vi.

Vi hadde en kjempeflott tur opp til Bergen og vi tror dette har gitt mersmak hos mange. Med oss på turen var også Andrea Holgersen, Xiao Xiao Lin, Hui Chen for å se hva dette dreide seg om. Så kanskje har vi enda flere utøve med neste gang. En del foreldre var også med, så vi ble en bra stor gjeng opp til Bergen denne gangen. Neste mesterskap er Vestlandsmesterskapet 10. mars. Da er noen av oss i Atlanta, men håper at vi klarer å arrangere en gjeng opp likevell.

Vi tror at flere av disse deltakerne som var med til Bergen denne helgen vil hevde seg om ikke så lenge. Og vi har mange flere medlemmer i alle alderstrinn som absolutt kunne gjort det bra i Bergen. Vi har nå en positiv holdning i hele gjengen og alle må jobbe for å inkludere alle, og være med på å løfte hverandre opp. Så fremtiden for Sentrum Karateklubb og mesterskapene på Vestlandet blir spennende å følge med på.
Jeg som sensei er kjempe stolt av en alle tiders gjeng som stråler av positivitet og godt humør.

Alf Ronny Fagerland - 2007-02-07

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions