Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Vi slår til igjen, og igjen, og..

Nå begynner det å smak av fugl her. Flere av våre yngre uttøvere blomstrer og gjør god figur i mesterskapene de delar i - også store mesterskap med høyt nivå.

Patricia møtte Norges beste karateutøvere i årets Stavangercup. Hvis vi kun ser på det tekniske ved fremførelsen hennes i finalen, var nok hennes fremførelse en del bedre enn konkurrentens.

Vinneren, en dyktig 15-åring, hadde en høyere vansklighetsgrad i sin kata dermed ble det "bare" en 2. plass på Patricia. Nå må det bare øves inn flere kataer som Patricia kan mestre like bra som Nijushiho i kommende mesterskap.

Jeg har reist mye i verden og sett mye karate - dette er helt klart det beste jeg har sett av en 13-åring. Ingen av oss har sett henne i dette slaget før, så det var ikke bare dommerne som ble lange i maska da hun fremførte yndlings-kataen sin, Nijushiho. Det står respekt av en 2. plass i et mesterskap som,med over 100 deltakere, større enn NM. I tillegg var Patricia blandt de yngste i gruppen som gikk fra 13-15 år.

Victor gikk fra seier til seier og kom hjem med 2 broneeplasseringer, både i kata og kumite. Han er en ivrig utøver som trener mye, og har alle forutsettninger for å gjøre det bedre og bedre. Med sin iver og talent så vil vi nok se hans navn i mediene ofte fremover.

I barnegruppen 9-10 år hvor det ikke er plasseringer, hadde vi med Ayla og Ruben. Ruben vant alle sine katarunder og Ayla tapte kun èn runde i kata og èn omgang i kumite.

Christer deltok i kumite og kata i gruppen 16-17 år. Han fikk 3. plass i kumite men i kata gjorde han feil som ødela medaljemulighetene. Med en feilfri utførelse er han absolutt god nok til en plass på pallen i kata. Med bare 1,5 års trening viser Christer kvaliteter som kan bringe ham helt til topps i kata.

Ellers deltok Aniko, Camilla, Espen Andre, Hannah, Lisell, Silje Anett og Trude. Trude har trent en del år og gjør bra fremskritt. Hun møter opp ofte og tar treningen seriøst. Hun er snart klar for sin 2. kyu. Flere uttøvere viser talent og med sine 1-2 år med trening. Med litt tid og god trening tror vi at disse relativt snart vil kunne hevde seg på nivå med de beste uttøvere vi har i dag.

Alf Ronny Fagerland - 2006-11-20

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions