Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Vil du være med til Florida (Atlantacup)?

Om ikke karate er fristelsen, så er kanskje strendene i Florida, eller Orlandos mange og gigantiske temaparker noe å trakte etter. Disney World, Sea world,.. listen over parker er lang - bare i Florida!

Vil du være med til Atlantacup 2007 er påmeldingsfristen innen 1. desember 2006!

Sentrum Karateklubb, Haugesund (NKFN) arrangerer tur til Atlanta-cup hvert år. Cupen er åpen for alle karateutøvere uansett hvilken stilart innen karate man tilhører.
Vi reiste med bare 3 deltakerer fra Norge til Atlantacup 2006, og er fornøyd med både resultatene, og ferien - en opplevelse.

Vi reiser i samlet tropp fra Norge noen dager før mesterskapet og trener med Sensei Aziz Kheder som er instruktør på Karatefestivalen 24-26. november.

Bruk denne annledningen til å delta i et flott gjennomført internasjonalt mesterskap og kombinere gjerne dette med en tur til noen av alle Floridas fornøyelsesparker og strender. Vår sensei Alf Ronny Fagerland har bodd flere år i Florida og kjenner området meget godt.

Hva koster det:
Skal man bare til Atlantacup må en regne med at det går med i overkant av 10.000 inkudert flybillett, hotell, mat og startavgift til mesterskapet. Blir man med til Orlando etterpå, tipper det fort over 15.000 hvis man skal inn i noen av alle Floridas fornøyelsesparker og ha "the time of your life".

Påmelding til Alf Ronny Fagerland.

Håkon Birkeland - 2006-10-16

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions