Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Og DER - er jula i gang!

For julehatere - som meg, så har vi nå nådd en all-time high i klubben med å ha "Karate-julebord", hvor det blir en rikelig forsmak på julas vanligste kosemat for "vestinger". Sunt blir det ikke, men jæksligen god - og mette er vi lovet å bli også!

Vårt sosiale arrangement blir avholdt den 17. november 2006, i rikelig god tid før den hvirkelige juestemningen setter inn og penge-pungen strammer seg.

Vi har valgt å holde sjalabaiset i vinkjelleren på "Willy Knickersen", hvor vi får sitte i fred! Dessverre (as if) så betyr det at de som måtte hatt med foreldrene sine uansett (under 16 år), ikke kan være med denne gangen. - Men vi skal tenke på dere.. 8o)

Alle kan ta med "lovlig" følge, så som koner og husbonder, evt. (offisielle) samboere er også velkommen. Uansett hvem, er prisen for etegildet 298 pr person. Vi vil for den summen bli servert fra fat 2 ganger og få enda mer mat om man mot formodning fortsatt skulle være litt småsulten etter det. Det serveres i beste Ole Brumm-stil både pinnakjøtt (se foto) og ribbe.

For at de som står bak festivasen (Eldbjørg og Kristine) også skal få kost seg litt, er det bindende påmelding med forhåndsbetaling (som gjøres til E&K). - Har du betalt er du med, harru ikke "råd" - vil vi savne deg!

Dette er en kjempemulighet for flere av oss voksne til å bli bedre kjent - på godt og vondt (om noen skulle bli litt, du vet.. - og da tenker jeg ikke på meg 8o)

NB! Det er påkrevd med pent tøy utenpå gi'en. 8oÞ

Håkon Birkeland - 2006-10-15

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions