Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Moro i badeland..

Alf Ronny med sin hær dro over fjorden til Stavanger 07.10. De fleste satt på i turbussen, noen kjørte selv. Til sammen var vi over 70 store og små.

I Stavanger ble det både trening med tidligere landslagstrener i kata; Thomas Nilsen, pizzafest og bading i Havanna.

Folket var tidlig på plass på Flotmyr for å rekke avgangen til Stavanger klokken 07.30. Noe stress ble det i gjengen da vi manglet èn bil ((som vanlig) Alf Ronny)… Likevel var han ikke så altfor sen, så vi fikk stablet voksne og barn inni buss og biler og rakk fergen med god margin.

Når vi endelig kom fram til Stavanger var det rett i gang med trening. Vi delte oss inn i to grupper, hvorav den ene gruppen ble trent av Alf Ronny, og den andre av Thomas Nilsen. Treningen på en og en halv time raste av gårde, og den var virkelig bra. Vi lærte blant annet forskjellige "lekne" oppvarmingsmetoder som det kan være artig å adoptere. (Hint: klipp de hvite beltene i 30-40 cm stk).

Etter en fantastisk treningsøkt fikk vi servert pizza i dojoen. Med 70 stk. inne ble det mye leven og full fart, men heldigvis var det god plass der. Flere av de voksne var flinke å hjelpe til med servering og opprydningen. Vi takket deretter for oss, og raste videre til Havanna badeland.

I Havanna var de fleste høyt og lavt. Per Steinar fikk virkelig ta seg ut med unger klatrende på seg stort sett hele tiden. Alf Ronny lignet på en 10-åring i full vigør nedover skliene (se bildet). Eneste som avslørte ham var høyden og håret… Jeg selv fikk en liten hvil i ørene i det romerske boblebadet og Tyrkisk badstu. Her var det altså mye å velge i.

På volumet å dømme var flere av den yngre generasjonen litt trøtte da de kom ut fra badelandet, og bussturen tilbake til Haugesund gikk radig. Fergeturen var litt mer så som så da kapteinen måtte jage inn de "ulydige" som gikk ut på dekk i kuling da det var nedlagt veto om dette…

Dette var en alle tiders tur med mye gøy og kjempebra sosialt samvær. Takker Sensei for organiseringen og en vellykket gjennomføring av flott tur!!

Gleder oss til neste år.

Eldbjørg Drivdal Berentsen - 2006-10-13

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions