Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Rapport fra Aberdeen turen

Helgen i uke 36 ble tidvis tilbragt i Aberdeen for en samling entusiaster fra klubben. Med en så kort helgetur ble det mer reising enn trening, og vi fikk ikke sett rare biten av byen.

Treningen i Aberdeen var under Ronnie Watt, Dusan Dacic (7. dan), sjefsinstruktør for Serbian Karate Union og Fritz Wendland som stiftet WKC. Det ble også gjennomført vennskaps-konkurranser mellom Norge og Skottland med dame- og herrelag. Skottene gikk "selvfølgelig" av med seieren i Skottland, men vi viste at vår karate duger ved å gjøre kampene lange og å vinne flere av dem.

De som var med fra oss og konkurrerte var;
• Håkon Birkeland
• Lars Sigurd Fagerland
• Kristine Solberg (bildet)
• Monica Selnes Kallevik
• Pernille Lysaker

I tillegg var Johan Hammerdinger, Eldbjørg Berentsen og Alf Ronny Fagerland med for å trene under "de utdøende heltene". Alf ronny var også instruktør på leiren.

Kristine vant begge sine kamper, men tapte dessverre knepent i finalen - ellers hadde det vanket førsteplass på jentene. Vi fikk alle opplyst om at i vennskapskamper er man snille mot hverandre og ikke slår mot hodet, men ettersom de inføde gav blaffen i påbudet klinte våre jenter også ivrig til for å stemple blåveiser og å sørge for flere sårede skottske egoer.

Lars Sigurd gav solid og langdryg motstand på matta, mens jeg selv gikk på trynet tre ganger på grunn av all teipen jeg hadde rundt de splitter nye blemmene jeg fikk på treningsøktene i forkant. Etter å ha splattet både blod og andre kroppsvæsker fra føttene - som brant som kull, gav jeg meg og kapitulerte til sidelinja med en ispose og kameraet mitt. De påfølgende dagene har jeg gått som en forstoppet pingvin, så det blir ikke noe trening på meg denne uken. Håper jeg er litt savnet - av noen i alle fall..

Alt i alt var det en svært hyggelig tur, spesielt sosialt sett, men vi var vel ikke helt fornøyd med den noe partiske dømmingen som ble utført eller det merkelige gulvet i den ene hallen som flere karate-ka føtter fryktet.

Footloose, footloose.. da, dam, da da damm, damm..

Håkon Birkeland - 2006-09-13

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions