Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Haugalandsmesterskapet i lag-kata 2005

Søndag 11. desember arrangerte vi Haugalandsmesterskap i Karate i Tysværtunets idrettshall. Det var lag-kata som stod på programmet, og det var hverken mangel på deltagere eller tilskuere.

Det møtte lag fra skolene i Skudeneshavn, Åkra, Avaldsnes, Norheim, Førre, Sveio, Gard, Skåredalen og Sentrum Karateklubb Haugesund. Det var totalt 102 deltakere og tribunen var stappfull av publikum. Stevnet begynte kl 12.00 og var ferdig kl 14.30.

Det er gledelig å se at karateinteressen på Haugalandet vokser og trekker til seg et stort publikum. For bare 2 uker siden var det Karatefestival i Skåredalen med 160 deltakere og publikum på ca 1000 mennesker i løpet av helgen.Vi syntes alle gjorde en kjempeinnsats og alle gikk hjem med en medalje etter mesterskapet. Dette er bare begynnelsen av det som vi tar sikte på med mesterskap på Haugalandet. Nå har vi karate på så mange skoler at det er mulig for oss å ha vårt eget Haugalands-mesterskap. Kun Kopervik mangler, før vi har dekket det meste av Haugalandets tettsteder. Vi håper arrangementene gir våre medlemmer lysten til å stå på, slik at vi har grunnlag for å gjøre øke aktiviteten og gjøre karate enda mer spennende.

Resultater fra mesterskapet finner du her..

Alf Ronny Fagerland - 2005-12-17

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions