Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Årets karatesamling på Haugalandet

Med spennende besøk på trenersiden, flere uttøvere fra Skottland og godt oppmøte av deltagere og foreldre, må årets festival etter hvert føres i halvårsrapporten som en suksess - som skal gjentas!

Vi hadde besøk av Abdelaziz Kheder (6. dan, JKA) og Ronnie Watt (8. dan, WKC) sammen med 17 andre tilreisende fra Skottland. Vi ordnet til et lekerom for ungene som ble flittig brukt hele helgen. Liten tvil om at ungene storkoste seg denne helgen.


Vi hadde egen kiosk hvor vi solgte mat, drikke, kaffi og kaker. Et eget utsalg av karateutstyr var også satt opp, og det ble delt ut gratis T-skjorte til alle deltakerne.


Det var 160 deltakere og trolig 1000 mennesker som var innom og så på i løpet av helgen.
Fredag var nok den roligste dagen, men her fikk vi 7 nye sortbelter. Vi gratulerer John Vedø, Michel Handeland, Anne Karin Handeland, Charlotte Severinsen, Bjørn Eivind Thorbjørnsen, Tom-Aksel Severinsen og Patricia Berrospi med Shodan (sort belte, 1. dan). Vi avsluttet fredagen med felles kveldsmat.


Lørdag var det et tett program med trening, parade, oppvisninger og graderinger for de over 13 år. Om kvelden tok vi Skottene, Watt Sensei og Kheder Sensei ut på Egon for et bedre måldtid.


Søndag ble det trening og gradering for de under 13 år. Det ble litt kaos og vel mye folk på en gang, så neste år må vi ordne dette på en mer effektiv og bedre måte.


Etter at Festivalen var over tok vi vårt besøk til Avaldsnes historiesenter. Etterpå ble det kinamat på hele besøket. Tror alle var fornøyd etter helgen og vi ser nok mer til Abdelaziz Kheder her på Haugalandet i fremtiden. Det ble totalt gradert 184 elever i løpet av helgen. - Gratulerer alle sammen!

Alf Ronny Fagerland - 2005-12-15

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions