Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Rapport fra NTKF's sommerleir i Tønsberg (juni/juli)

Instruktører: Hideo Ochi (8. dan, JKA), Masao Kawasoe (8. dan, ITKF), Poh Lim (6. dan, ITKF) og Kenny Taylor (6. dan, ITKF).

Det ble en lang og hard Gasshuku, og absolutt verd turen over fjellet. Det ble mye kata med Ochi Sensei, bl.a. Unsu med Kawasoe Sensei og god Kihon trening med Sensei Poh Lim.

Det var interesant å få trene med Ochi Sensei som er hovedinstruktør i Tyskland og JKAs sjefsinstruktør i Europa, men vi var enige om at treningen med Sensei Poh Lim var de mest interesanne og kjekkeste treningene. Fikk også hilst på en del klubbledere fra Østlandsklubbene. Lørdag kveld var det grillfest på stranda i det flotte været.

Espen Andre Bjørge fra Kopervik og Alf Ronny trente onsdag - lørdag. Magamed Musaev kom til slutt frem torsdag kveld etter mye bilproblemer og fikk trente fredagen.
Håper at vi neste år kan stille med flere folk på denne samlingen og at østlendingene vil besøke vår Karatefestivalen 24-26 november hvor Ronnie Watt (8. dan, WKC), Abdelaziz Kheder (6. dan, JKA) og Poh Lim (6. dan, ITKF) skal instruere.

Alf Ronny Fagerland - 2006-07-04

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions