Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Rapport fra Gasshuku i Drammen

Fredag etter treningen i Sveio kjørte fem NKF Norway medlemmer til Drammen for å trene med/under Kawasoe Sensei (8. dan, ITKF) som i mai 1985, sammen med Egon Solem, ga Alf Ronny Shodan (1. dan).

Med godt humør og god treningslyst reiste Alf Ronny, Patricia, Daniel, Ayla og Ruben i "hyrten og styrten" til Drammen.
Natt til lørdag overnattet de i en "minihytte" på Seljord.

Lørdag morgen kjørte de rett til Drammen for å, morgentrette, ha en hard kihon trening. På søndagen ble det enda mer kihon, avsluttet med Jion og Kanku Sho.

Tross sin alder er Kawasoe sensei fortsatt en teknisk utrolig dyktig utøver. Han kjørte knallharde kihon kombinasjoner og la inn korte pauser slik at utøverene kunne hente seg inn igjen for så å gi maks innsats gang på gang.

Det er flott å se at en teknikker som Kawasoe Sensei etter så mange år fortsatt er like bra. Han er et bevis på at trener vi rett karate, så vil vi også mestre teknikkene i høyere alder.

Lørdag til søndag fikk gjengen overnattet hos Poh Lim, noe de satte stor pris på. Lørdag kveld var det hyggelig samling hjemme hos Unni Høiby, leder for "Norges Tradisjonelle Karateforbund". Her ble vi bedre kjent med flere klubbledere.

Søndag etter trening kl. 14.00 begynte turen hjemover. Og etter "langt om lenge" var Haugesund i sikte kl. 22.00.

En flott helg! Vi håper flere av våre medlemmer vil være med på deres sommerleir i Tønsberg i juni, hvor også Ochi Sensei kommer (sjefsinstruktør for JKA i Europa).

Les mer om Kawasoe Sensei på "slektstreet" til Alf Ronny.

Håkon Birkeland - 2006-04-27

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions