Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Nok en velykket Gasshuku

Så har vi gjort det igjen. Nok en helg med god trening og "noko attå" er gjennomført, med stil, da Poh Lim besøkte oss i Åkrahallen.

Som vanlig på trenings-samlinger i helgene så trener vi fra fredag til søndag. Denne gangen sørget vi for at samlingen ble ekstra billig og tilbød både rimelig overnatting og bespisning i hallen for de som hadde lyst til det.

Det var i alt 82 deltakere denne helgen og ca. 30 av disse valgte å overnatte i hallen. Alle hadde hatt det tilsynelatende kjempemorro på det vi må anse som en flott treningshelg.

Vi har også hatt det moro på selve treningene, og har selvfølgelig lært mange nye ting - som for eksempel Poh Lims alternative regler for stikkball, som tydeligvis falt i smak og har blitt adoptert på trening i etterkant. Etter hvert er stikkball blitt ganske likt Tommyball (Tommy og Tigern), for dem som vet hva det er. 8o)

Poh Lim er en "liten" krutt-tønne som flere av oss gjerne ser at dukker opp på besøk hos oss igjen. Som vanlig er det alltid nyttig når noen gjentar Alf Ronnys budskap, på sine egne måter, så vi får det inn i kroppen - og hodet. Det er ikke alltid vi forstår Skud'nes dialekten så godt.. 8o)

Ungene kom alt for sent i seng og det beklager vi! Ved neste overnatting vil det bli oppsatt et fastlåst klokkeslett når det skal være ro i leiren, slik at foreldre i fremtiden vet med sikkerhet når ungene skal være i soveposene sine. Og ingen vil få lov til å gå utenfor treningsområdet uten at voksne ledere er med dem. Vi vil selvsagt at foreldrene skal sove godt når barna er på leir.

Håkon Birkeland - 2006-03-21

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions