Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Rapport fra Tønsberg samlingen

På gasshuku med Kawasoe sensei i Barkåkerhallen, Tønsberg 18 – 20 april, 2008. Per Steinar og jeg tok fatt på den lange kjøreturen over Haukeli fred. Kl.11.00. Det var nydelig vær over fjellet med mye snø, vindstille, blå himmel og sol.

Vi kom frem i god tid til første treningen for 1.kyu/dan, kl.19.30 – 21.00. På kvelden gikk folket ut og spiste sammen med Kawasoe sensei. Vi for vår del ble ikke lenge, og gikk tidlig til køys på Hotell Brygga. Trette og slitne etter en lang dag i bilen.

Lørdagen startet med frokost sammen med Kawasoe sensei og Unni Høiby (leder NTKF). Her ble det diskutert litt forskjellig som kan bli veldig interessant i fremtiden.
Treningen for 1.kyu/dan var kl.12.45 – 14.15. Begge dagene gikk vi gjennom en del kihon. Han kom med en ny vri på det å gå frem med Oi zuki, Gyaku zuki, Mae geri. Vi gikk også gjennom Bassai Dai og Bassai Sho. Kawasoe sensei er fortsatt på tross av alderen en meget dyktig utøver som er inspirerende å trene med. Som vanlig er det lite vi får se av teknikker, men det er veldig imponerende teknikk, styrke og hurtighet i det som Kawasoe viser frem.

Etter treningen hoppet vi rett i bilen og startet på hjemturen over fjellet slik at vi kunne få søndagen fri hjemme. Kjøreturen gikk bra og vi var hjemme kl.22.30. Vi syntes selv vi fikk mye ut av denne turen. Bra trening og positiv tilbakemelding fra Unni Høiby angående sammarbeid på tvers av organisasjonene. Så nå ser vi frem til sommer gasshukuen i Tønsberg slutten av juni.

Alf Ronny Fagerland - 2008-04-27

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions