Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Vi tenker nytt!

Sentrum Karateklubb Haugesund har inngått et samarbeid med Frivillighetsnorge.no som gir store inntektsmuligheter for Sentrum Karateklubb Haugesund – uten at det koster verken deg eller oss en krone!

Vi oppfordrer på nytt alle medlemmer, foreldre, venner og andre støttespillere til å benytte seg av denne unike inntektsmuligheten. Alle som registrerer seg er med i trekningen av flotte premier hver måned.

Klikk her! Støtt Sentrum Karateklubb Haugesund.

Enkelt og greit!

Ved å registrere deg på Frivillighetsnorge.no, vil du motta gode tilbud på e-post og sms, og Sentrum Karateklubb Haugesund vil få inntekter for hver slik henvendelse du åpner! Det er annonsørene som betaler Sentrum Karateklubb Haugesund for å nå ut til de som har registrert seg. For deg og Sentrum Karateklubb Haugesund koster det ingenting å være med!

Medlemskapet i Frivillighetsnorge.no er altså helt gratis, det har ingen bindingstid og det er ingen krav til kjøp av varer og tjenester. For at Sentrum Karateklubb Haugesund skal få inntekter holder det at du åpner de henvendelsene du mottar på e-post og sms. Du bestemmer for øvrig selv hvor mange slike henvendelser du ønsker å motta hver uke. Enklere kan det ikke bli – og morsomt er det også!

Det tar ca. 1 minutt å registrere seg. Alle som registrerer seg blir med i trekningen av flotte premier hver måned, i tillegg til hovedpremien som er en spenstig Citroen C4 til en verdi av kr. 200 000.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer, foreldre, venner og andre støttespillere til å benytte seg av denne unike muligheten. Det eneste vilkåret er at du har fylt 15 år og har egen e-postadresse.

Klikk her! Støtt Sentrum Karateklubb Haugesund.

Med vennlig hilsen

Styret

Hans Erik Hornell - 2008-03-12

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions