Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Daniel og Lisell Vestlandsmestere 2008

Vestlandsmesterskapet 2008 ble arrangert av Nordhordland Karateklubb i Laksevågshallen. Det var påmeldt til sammen 69 deltakere fra 10 klubber, 49 starter i kata og 58 i kumite.

Vi kjørte fra Flotmyr k.07.00 om morgenen og vi var fremme i Bergen i god tid. Vi hadde påmeldt 19 stk. Denne gangen møtte også Stavanger KK mannsterke og dermed ble det litt mer Shotokan preg på mesterskapet. Både vi og Stavanger tok et stort jaffs av medaljene som ble delt ut.

I 9-11 års gruppen så vi mye bra og de fleste fra oss fikk smake seier og tap. June gjør det meget bra i både kata og kumite. Ayla er i rute til Atlantacup selv om hun gjorde feil i Empien sin. June gikk av med seieren i kumite, men måtte se seg slått i kata finalen. Stian gikk også helt til finalen i kumite, men tapte her. Ruben holder seg fortsatt på kata tronen her på vestlandet og vant greit mot en veldig dyktig kata utøver fra Tresfjord KK. Sensei er meget fornøyd med det jeg så, og meget bra at noen nye utøvere blir med. Dette er viktig erfaring å ta med seg.

I 12-13 års gruppen i kumite slo Lisell til og vant over Stavangers dyktige utøvere. Først vant hun over Charlotte Pihl og så over Frida F. Nilsen som begge er utrolig gode utøvere. Dermed endte Lisell med gullet i en veldig god og hard gruppe. I kata var det Jeanett som slo til og vant over Frida F. Nilsen fra Stavanger KK. I finalen møtte hun Charlotte Pihl som vant. Jeanett fikk dermed en flott andre plass. I guttegruppen i kumite hadde vi med Peder som var med for første gang. Peder gjør det bra og trener mye, så resultatene vil nok komme. Med litt mer erfaring og trening så vil nok Peder først og fremt kunne hevde seg i kata. Bra stil og gode teknikker.

I 14-15 års gruppen kata hadde vi med Line som gikk mot Tonje Nielsen fra Nordnes KK i første runde og tapte. Line har alt som skal til for å gjøre det bra, så her må det trenes inn flere kata. I kumite er Line fullstendig uredd og med mer tekknisk trening er der absolutt muligheter. Hun Møtte norges mester Bettina Altadsæter fra Stavanger KK i første runde, men gjorde god motstand. Så stå på Line. I kata gutter slo Daniel både Erlend Moen og Vegard Hoem begge Stavanger KK. Så det ble gull på Daniel i kata. I kumiten jobber Kjetil bra, men avstanden blir feil når teknikkene kommer. Kjetil skulle jeg absolutt hatt på kumite treningene. En gutt med potensial til å bli meget bra.

I gruppen Herrer Jr. Hadde vi med Christer. Christer gjør det som vanlig bra i kata. Han taper mot Anders Husebø fra Nordhordland KK i finalen og får dermed en fin andre plass. I kumite hagler advarslene, men der er tydelig fremgang. Så møt opp på kumite treningene. Christer har det samme problemet som Kjetil at kroppen fyker fremmover og teknikkene er ikke der etter. Med andre ord avstandene blir feil ved slag og spark.
Alt i alt et kjempebra stevne hvor vi kom hjem med 2 gull, 2 sølv og flere gode plasseringer. Utenom dette har vi topp plasseringer i 9-11 års gruppen. Med Ruben har vi vestlandets desidert beste katautøver i denne klassen. Så alle der ute....se opp for Sentrum Karateklubb fremover. SKK og sensei grattulerer Daniel og Lisell med Vestlandsmester tittlene.

Alf Ronny Fagerland - 2008-03-08

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions