Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Rapport fra Stavangercup, 2007

Stavangecup ble arrangert i Gautesetehallen på Forus med mer enn 120 starter. Klubber fra hele sør-vestlandet deltok. Vi hadde med oss 12 deltakere (20 starter).

Det blir litt vanselig å trekke frem hver enkelt utøver, men prøver meg likevel. Christer gikk helt til topps og vant kata 16 – 17 år. Camilla fightet bra mot Charlotte Pihl fra Stavanger i bronsefinalen og vant her. En av stevnets aller beste fighter. Kjetil har utviklet seg enormt og fighter kjempebra med fellinger og oppfølginer som gir resultater. Han måtte imidlertid gi tapt i finalen og fikk sølv. Victor gikk feil i første runde i kata og gikk her helt sikkert glipp av en gull medalje, men fikk til slutt bronse. I kumite ble det utvisninger for hard kontakt. Espen Andre fighter bra, sparker for lavt. Gyaku zukien er derimot knall bra. Silje Anett med litt mer erfaring vil bli en knall fighter. Her ble motstanden for tøff, men neste år blir nok spennende hvis hun trener mye. Trude vinner første runde i kata og taper ufortjent andre og er dermed ute av medalje kampem. Hun gjør kjempe fremskritt som jeg regner med vil snart vise igjen også i konkurranse sammenheng. Lisell finner alt frem til finalen i kata. Her må hun gi tapt for gullet mot Evy Bjørnstad fra LKK. I kata gjør hun det også bra og kommer hjem med bronse. Jeanett gjorde det også bra i kumite og fikk her en fin tredjeplass. I kumite gikk det ikke så bra. Jeanett har et flott utgangspunkt til å bli veldig god speiellt i kata, men må hente frem mer power...Ayla stiller for første gang i et mesterskap hvor hun må kjempe om plasseringer. Hun taper ufortjent en runde kumite og er dermed ute av medaljestriden. I kata gjør hun det ikke så bra som i kumite, men har anbsolutt potensiale til å bli god i både kata og kumite.
I gruppen 9 – 10 år er det ikke plasseringer. Her gjør Ruben det bra i kata og vinner sine runder. I kumite vinner han en og taper en. Stian som vanlighvis er vår beste mann i kumite taper sine to kamper, men vinner sine kata runder.

Alf Ronny Fagerland - 2007-11-10

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions