Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Rapport fra VC-2, 2007

Vestlandscup-2 ble arrangert av Os Karateklubb i Laksevågshallen. Det var påmeldt 46 deltakere med 64 starter fra 7 klubber.

Vi kjørte fra Flotmyr kvart på 7 om morgenen og vi var fremme i Bergen i god tid. Vi hadde påmeldt 9 stk. Spysjuka herjer på Haugalandet, så det ble bare 6 stk. fra oss som kom av gårde til Bergen denne gangen. Så vi oppfordrer alle våre gode utøvere til å stille i disse konkurransene for å få mest mulig erfaring så tidlig som mulig. Det er også viktig og gøy å stifte bekjennskap med karateutøvere fra andre klubber.

Lisell gikk Jion for første gang i konkurranse. Hun gikk bra, men en del finpuss må til her. Jeanett går meget bra kata, men er alt for snill og forsiktig. Estella var bedre enn noen gang. I andre runde gikk hun Sandan med mye mer trøkk enn før. Lisell har trøkk, men mer finpuss, så blir dette bra. Jeanett må få mer trøkk i sine flotte teknikker. Estella har trøkk, men en veldig sjenert jente i kiai øyeblikket.
I kumite var det bare Lisell og Jeanett. De fighter bedre og bedre, så med litt mer trøkk i teknikkene blir dette bra. Her må det jobbes med flere kombinasjoner og et mye større bruk av teknikker. Mer sperring trening i fremtiden.
Vi møtte gode folk i Bergen denne gangen med langt mer erfarne utøvere. Så alt i alt syntes jeg vi gjør en kjempebra jobb, og jeg ser frem til fremtidige mesterskap. Litt bedre hver gang.

Stian gjorde det bra i kata. Eneste omgangen han tapte var mot sin egen klubbkamerat Ruben. Så dette er bra. I kumite er han nok fortsatt vår beste mann i 9-11 års gruppen. Men han må konsentrere seg om lengre og renere teknikker og stillinger. Ruben for tiden vår beste kata utøver i 9-11 års gruppen vant alle sine kata runder og tapte en runde i kumite. Dette er det beste vi har sett av Ruben i kumite. Michal var med for første gang, og vant sin første runden i kata. Det var en overlykkelig Michal som gikk av matta etter seieren ;-). Videre gikk det ikke så bra. I kumite var nok oppgaven litt vanskeliger, men han gjør absolutt jobben sin bra.

Jeg er av den oppfattning at uansett hvor lenge vi har trent så er vi nybegynnere første gang vi stiller på konkurransematten. Derfor oppfordrer jeg alle våre unge gode utøvere å stille opp og våge å feile litt. Dette gir dem nødvendig erfaring til senere mesterskap når det må kjempes om plasseringer.

Flott at foreldre stiller opp og kjører sine unger til slike konkurranser. Dette er noe den enkelte utøver og klubben vokser på.

Alf Ronny Fagerland - 2007-11-24

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions