Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Rapport fra Bergen Open 2007

Bergen Open 29. september 2007. Denne gangen ble det bare Daniel og Christer som deltok fra oss i Bergen Open. Begge deltok bare i kata og kom hjem med en 4. plass og en 2. plass.

Etter at jeg var ferdig med "Etter Skoletid Karate" i Sveio kjørte vi direkte til Bergen. Her overnattet vi på hotell Scandic Bergen City. Jeg er jo ikke så vant med kjøring i Bergen, men med god veiledning fra hotellet så gikk det helt greit. Vi parkerte ulovlig på soneparkering utenfor hotellet og kom fra det uten bøter, Yeasss! Så hadde vi en liten tur på byen og selvfølgelig satte Daniel og Christer seg ned forran PC`en helt frem til leggetid.

Vi traff flere gamle og nye kjente oppe i Bergen. Bl.a. deltok det noen fra Marienlyst KK (Poh Lims klubb), Toni og Dhafir Alsamaria fra Tiger som besøkte oss i helgen med Luca Valdesi var der og selvfølgelig hele Stavanger gjengen m.fl.

Daniel åpnet med Jion i klassen 14-15 år og gikk greit videre over Kristoffer Garnes fra Stavanger KK. Andre runden møtte han Toni Alsamaria fra Tiger KK. Toni viste seg å være vanskelig å slå. Begge gikk Bassai Dai. Daniel har nok litt mer kraft og fart, men Toni var teknisk veldig bra og stiller sterkt med flotte stillinger og bra kime. I bronse finalen møtte Daniel, Andreas Fjellberg fra Tiger KK, men her gikk Daniel feil i Heian Godan. Uten denne feilen hadde Daniel en reèl kjangse for en 3 plass. En hard gruppe, og etter en feil i kataen så var 4. plass en grei plassering. 6 deltakere i gruppen.

Christer åpnet i klassen 16-17 år med Jion i første runde og vant greit over Eirik Vanvik fra Stavanger KK. I Finalen gikk Christer Kanku Dai, men tapte her for Andreas Suoranta fra Stavanger KK. Dermed ble det en 2. plass til Christer. 4 deltakere i gruppen.

Vi ble ferdig ganske tidlig, men ble igjen for å se litt på mesterskapet. Det ble en del overraskende resultater både i kumite og kata. Hadde følelsen av at medaljene ble bra fordelt på mange klubber. Vi så også flere gode utøvere som ikke jeg hadde sett før ihvertfall. At de vante vinnerne får seg noe å tenke på er bare med på å heve standarden på sikt. Alt i alt et bra mesterskap.

Vi kjørte hjemover ca. kl.15.30.

Alf Ronny Fagerland - 2007-09-30

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions