Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Karatefestivalen 2007, 7-9. desember

Dette året håper vi at alle våre medlemmer stiller opp slik at vi kan gjøre dette til en kjempefest. Vi regner med at vi vil ha over 200 deltakere og over 2.000 besøkende denne helgen.

Innviter med venner og kjente til å se åpningsparaden på lørdagen. På søndag må alle som har gradert stille for å gå kataen sin og etterpå blir det utdeling av diplomer. Vi regner med å være ferdig ca. kl.16.00

Også dette året har vi innvitert topp instruktører fra forskjellige organisasjoner. Dette gjør vi bevisst for å vise at det er mulig for oss Shotokan karate-ka å trene sammen på tvers av alle organisasjoner. Vi håper at andre utøvere, klubber og organisasjoner ser verdien av dette, og bruker annledningen til å treffe norske og kanskje utenlandske Shotokan utøvere de vanlighvis ikke treffer på.

Når det gjelder overnatting, så har vi leid et stort hus. Ikke vent for lenge med å melde dere på hvis dere har lyst til å overnatte i Haugesund og bruke vårt overnattingstilbudet. Vi holder av dette huset frem til to uker før festivalen. Se posteren for overnattings alternativer i Haugesund.

Meld dere på til Festivalen på e-mail adresse: alf-fag@online.no
Navnene vil fortløpende bli notert i et eget oppslag.

Husk at denne samlingen er for alle uansett alder og grad.

Instruktører på årets samling:
Ronnie Watt
Aziz Kheder
Poh Lim

Har dere andre spørsmål ta kontakt med Alf Ronny på 928 37 931 eller alf-fag@online.no

Last ned festivalplakaten..

Alf Ronny Fagerland - 2007-10-15

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions