Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Fullført Skottlandstur – svarte belter

Da var årets Scotlandstur over for denne gang, og vi har kommet hjem flere erfaringer rikere.

Det kjekkeste med denne turen ved siden av treningen er å få det sosiale for voksne i klubben på et høyt plan. Turen var veldig hyggelig med flotte resturantbesøk, eksklusive frokoster, kveldshygge og mye bra og hard trening.

Gjengen som reiste nedover bestod av Alf Ronny, Kristine, Per Steinar, Eldbjørg og Jostein. Første dagen (fredagen) bestod av avslapping, shopping, resturantbesøk, kveldshygge og å gå tidlig til køys. Tror vi alle fikk tilfredstilt shoppingbehovene våre på denne turen… Det var deilig å ha god tid til avslapping foran det vi visste fra tidligere turer at ville bli en hard treningshelg.

Lørdagen var det tidlig opp å spise god men dyr frokost (15£)!, før vi dresset oss opp i karatepysjen. Deretter ble vi hentet og kjørt til treningsstedet. Der ventet helgens første økt med Fritz Wendland (5. dan, JKA). Her fikk vi en grundig gjennomgang og hard treningsøkt med Jion. Etter en og en halv time var det godt med en halvtimes pause før Ronnie Watt (8. dan, WKC) kjørte oss brutalt gjennom Kanku-dai. Det ble med disse tre timene med trening denne dagen, og selv de mest shoppeglade orket ingen shopping. Det ble en rask tur på hotellet med avslapping før vi tok en spasertur til byen for å gå av melkesyre og finne god mat til kvelden.

Note til self:
La oss huske å booke plass på resturant neste gang… 8o/

Søndagen var vår siste dag i Skottland, og det ble en nervøs dag for Per Steinar, Jostein og Kristine som skulle gradere. Vi startet dagen med Ronnie Watt som gjorde det han kunne for å lære oss Bassai-Dai på en hardestmulig måte, deretter var det klart for gradering. Kristine greide seg fint og gikk opp til 3. Kyu. Per Steinar og Jostein imponerte og fikk fortjent sin Shodan. GRATULERER! Ikke
før graderingen var over var treningen til Julian Cheese (6. dan, JKA) begynt. Jeg tror alle var enige om at dette var den tyngste treningen hele helgen. Vi gikk Empi i 90 minutter… Men jammen var det og en suveren trening.

Etter treningen var vi alle slitne og var så vidt med på en hurtig foto-session før vi måtte rase av sted til flyplassen. Der hadde vi god tid og fikk fordøye inntrykkene og erfaringene fra helgen.

Takk for turen alle sammen. Det var virkelig alle tiders!

Eldbjørg Drivdal Berentsen - 2007-09-19

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions