Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Haugalandsmesterskapet 2007

Søndag 17.06.07 ble Haugalandsmesterskapet arrangert i Skåredalhallen. Det var påmeldt 80 store og små karateutøvere, og det ble vist mye god karate.

Vi fikk se at det er mange med stort potensial som vi håper å se konkurrere og få gode plasseringer i andre mesterskap.

I forkant av mesterskapet hadde de fleste av oss fått med oss et par treninger med Poh Lim som vi alle begynner å kjenne etter hvert. Det var kjekke treninger, og godt å få med seg noen tips til mesterskapet dagen etterpå. Den store dagen med mesterskapet begynte kl 10.30, og varte til klokken 18.00 for de voksne. Det var intensivt med karate hele dagen, og utøverne viste med god karate at det er her i klubben de hører hjemme.

En stor ære var det for guttene under 16 år som ble dømt av Poh Lim i kumiten. Ellers var Alf Ronny og Hans Erik hoveddommere i de andre kampene. Det var mange gode kamper, men spesielt to som virkelig er verdt å nevne. Den ene er jo Lars Sigurd Fagerlands kamp mot Johann Hammerdinger som varte i rundt 10 sekunder. Lars Sigurd gjorde god, men kort prosess. Den andre kampen som bør nevnes her, er Johann sin kamp mot Krister. Kampen var svært kortvarig… rundt 25 sekunder. Krister kom inn, men fikk aldri kontakt med Johann før han ble løftet høyt opp i luften og så kastet ned på bakken. Dette skjedde også i neste angrep: helt identisk! Dermed var kampen over… Resultatene fra mesterskapet kan dere se på resultatsiden.

I kata var det også mange flotte fremvisninger, og det er tydelig at mange i klubben er spesielt flinke til dette, men også at de fleste av oss er ganske skjelvne og reduserte på grunn av press og nerver. Men her er det jo tross alt bare å øve, øve, øve, og delta, delta, delta. Det ble for det meste gått Heian kataer, men når vi etter hvert kom til de voksne klassene ble også mer avanserte kataer gått. Når Hans Erik for eksempel går Tekki Nidan blir det til og med nesten et spørsmål om noen egentlig kan se at eller om han gjør feil i det hele tatt… Dommere hele dagen i kata var Eldbjørg, Johann, Jon Inge, Lars Sigurd, Per Steinar, Kjetil, Daniel, Krister og Trude. Takk til alle nevnte. Uten dommere blir det et labert mesterskap.

Som en kort oppsummering kan vi da konkludere med et hyggelig mesterskap med mye bra karate. Vi gleder oss til neste gang!
Takk også til de som orket å vente til sist for å hjelpe til med rydding, til de første som kom å ryddet til, de som sto i kiosken og nok en gang til de som var med å dømte. Til sist men ikke minst til Sensei for arrangementet og engasjementet.

Eldbjørg Drivdal Berentsen - 2007-06-25

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions