Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Vi har fått treningstid i nylaget idrettshall

Fra og med mandag 13. februar disponerer vi 2 timer i 1/3 av Karmsund Idrettshallen. Der får vi trene på parkett - uten strøsand, biter av tånegler og annet graps.

Fra mandag 13. februar er det et nytt treningstilbud til 6. kyu (grønt belte) og nedover. Da kan dere trene hver mandag kl 17.00 - 18.00 i Karmsund Videregående Skoles nye idrettshall (Salhusveien 68). Dette vil bli prøvd ut en tid fremover for å se hvordan interessen for dette tilbudet er blant «Etter Skoletid Karate» ungene og dere med grønt belte og nedover.

Blir fremmøtet bra, beholder vi tilbudet fremover for alle dere i NKF Norway som måtte føle for en ekstra treningsdag i uka. Blir fremmøtet derimot dårlig blir tiden/hallen heller brukt til "elitegruppa".

Treningen for elitegruppa (5. kyu og oppover i SKK Haugesund/Skudenes) vil fra samme mandagen være i den nye hallen kl 18.00 - 19.00. Møt opp i god tid første gangen slik at du finner frem i tide.

NB! Husk at mandagstreningen er den viktigste treningen i uka for dere høyt graderte. Møt gjerne opp et kvarter før og varm opp selv, slik at vi får mest mulig ut av denne treningen.

Håkon Birkeland - 2006-02-05

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions