Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Aberdeentur 6-9. september [2]

Så nærmer tiden seg som vi voksne lenge har gledet oss til. Torsdag ettermiddag/kveld 06.09.07, reiser alle som vil - og er over 18 år til Aberdeen på knalltøff treningshelg for å trene underr senseier fra verdenseliten.

Etter erfaring fra forrige år, har vi kommet fram til at det kan være lurt å reise ned å kunne slappe av litt før de tøffe treningsøktene. Planen er derfor å reise ned torsdag ettermiddag/kveld fra Stavanger. Vel framme på hotellet blir det mulighet for middag eller kvelds. Videre blir det anledning både til å gå ut å kikke litt i Aberdeen, eller ta kvelden og være god å opplagt til fredag morgen.

Fredagen blir preget av sightseeing, shopping og det folk ellers måtte ønske. Denne dagen er det nok fornuftig å komme tidlig i seng så en er opplagt til knalltøffe treningsøkter på lørdagen. Lørdagen og søndagen går altså med til treninger hele dagene (NB! Mat og drikke… - de selger ikke mat i treningslokalet).

Søndagen kjører vi trøtte og slitne tilbake til flyplassen og tar fly hjem. Vel framme på Sola, blir det vel mest sannsynlig en del taxfree shopping da…

Treningsøktene i Scotland blir fordelt på Ronnie Watt ( 8. dan, WKC). De fleste av oss har kjennskap til Ronnie fra før av. Mange har også trent underr ham før og har fått opplevd hans kjennskap til karate og hvilket nivå han er på. Han er flere ganger skotsk mester i kumite, og han er hovedinstruktør for NKF Scotland. Her er det MYE kunnskaper å hente…

Fritz Wendland (5. dan, JKA) hadde treninger i Aberdeen forrige år også. Dette var treninger vi var storfornøyde med. Han var en fantastisk god læremester og greide til og med å spytte litt humor inni treningen til tider. Fritz Wendland var Tysklands første sortbelte.

Julian Chees (4. dan, JKA) kan sikkert få pusset godt opp på kataene våre. Mannen har nemlig både 2. og 3. plass i kata i verdensmesterskap!! Julian kommer egentlig fra Fillipinene, men er bosatt i Tyskland.

Som dere ser blir det en alle tiders helg. Men vi må bestille billettene fort slik at de blir billigst mulig. Vi må derfor sette en påmeldingsfrist til 15.06.07. Påmeldingen blir bindene.

For de som lurer på kostnader: Flybilletten koster kr. 1.827 tur-retur Stavanger–Aberdeen foreløpig. Dersom vi er over 10 stk. får vi grupperabatt. Billetten blir dyrere og dyrere jo nærmere avgangsdatoen vi bestiller, derfor må vi være tjappe.

Hotellet er rimelig og det er inkludert frokost og store, gode rom. Lurer på om vi ikke betalte rundt 300 kroner per natt per person i fjor. Dette kommer vi mer tilbake til, men vi karatefolk får rabatter på dette hotellet…

Så nå må dere bare hive dere på og bli med på årets tur!!!

—— 30.07.07 ——

Så nærmer tiden seg som vi voksne lenge har gledet oss til. Torsdag ettermiddag/kveld 06.09.07, reiser alle som vil - og er over 18 år til Aberdeen på knalltøff treningshelg for å trene underr senseier fra verdenseliten.

Klikk her for mer info og posteren for gasshukuen i Aberdeen.

Etter erfaring fra forrige år, har vi kommet fram til at det kan være lurt å reise ned å kunne slappe av litt før de tøffe treningsøktene. Planen er derfor å reise ned torsdag ettermiddag/kveld fra Stavanger. Vel framme på hotellet blir det mulighet for middag eller…

Eldbjørg Drivdal Berentsen - 2007-07-30

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions