Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Rapport fra kumitetreningen i Stavanger

Det er kumitetreningen med landslagstrener Morten Alstadsæter hver tirsdag i Stavanger. Her fikk 4 av våre vise seg frem.

Deltakere:

• Patricia Berrospi (13)
• Daniel Jensen (14)
• Trude Olaussen (13)
• Christer Enerstvedt (16)

Treningen er litt anerledes enn det vi vanlighvis legger opp til hos oss, så det er greit å få litt sparringstrening med andre enn de vi til daglig møter i klubben. Det ble litt småsmeller, men jeg tror alle likte treningen og kom like hele hjem igjen.

Patricia er tatt ut til det norske offisielle landslaget.
Her er det viktig å presisere at det bare er et landslag som offisielt kan representere Norge. Det er forøvrig mange stilartsforbund som har egne NM- og landslag. Dette er veldig forvirrende for media og det store publikum der ute. Patricia er tatt ut til det offisielle landslaget og reiser til Oslo på sin første samling helgen 16-17. juni. Dette er helgen som vi skal ha Poh Lim her og NKFNs årlige mesterskap. Dette er en unik mulighet for Patricia å komme seg inn i landslagsstammen i veldig ung alder.

Det blir nok flere turer til Stavanger, og jeg mener flere av våre utøvere kan klare å vekke landslagstrenerens oppmerksomhet med tiden. Flott innsats av hele gjengen i Stavanger og en takk til Magne som tok seg bryet med å kjøre.

Gleder oss til neste Stavangertur.
Eller kanskje de kan ta seg en tur opp til oss igjen..?

Alf Ronny Fagerland - 2007-05-28

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions