Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Fighting in the streets… (17. mai)

Det møtte opp 32 karateutøvere, 12 foreldre og en maskot (hunden Vegard, 10. dan). En flott debut på framtidige folketog. Neste år er allerede under planlegging..

For en gangs skyld hadde vi bra vær på vår nasjonaldag. I år kom dette ekstra bra med siden vi i SKK for første gang i historien deltok i folketoget. Det ble en flott debut. Av deltagerne var det den yngre generasjonen som var flinkest å stille opp, men det var også noen trofaste voksne medlemmer med, og ikke minst foreldre som viste at vi er en solid klubb.

Til sammen var vi 44 stk som deltok i toget fra vår side + Vegard (hunden). Neste år håper vi på tidligere planlegging, og å doble medlemsantallet i toget. Dette kan gjøres til en god tradisjon. Det så ut som alle hadde det kjekt, og jeg vil anbefale alle i klubben å være med i årene framover.

Toget for vår del startet med fiskerne i byen. Gjennom toget var alle flinke både til å gå khion, rope hvor vi kom fra osv. Vi fikk vist tusenvis av mennesker at vi er en flott gjeng med en solid klubb.

Videre ble det gått kamper av to og to. Dette tok seg virkelig ut, og vi fikk stor oppmerksomhet av imponerte tilskuere. Alf Ronny fikk tatt seg ut på både Krister og Hans Erik, og Lisell og Trude trakk også til seg mye oppmerksomhet med sine kamper. Enda mer oppmerksomhet fikk vi av tilskuere som så det fantastiske med Alf Ronny sine spagater. - Nei, dette ble en flott debut.

Takk til alle som stilte opp, så håper vi å gjenta og til og med bedre bedriften til neste år.

Eldbjørg Drivdal Berentsen - 2007-05-18

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions