Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Nok en trivelig karatehelg er unnagjort

På lørdag (28.01.06) troppet Stavanger Karateklubb opp med både instruktør og et lite busslass med medlemmer, til uformelle konkurranser og annen moro.

Når jeg endelig ankom, var kata-konkurransene ferdige, og kumite-konkurransene var mer eller mindre i gang med finaleomganger.

Jeg har ikke helt kontroll på hvor mange konkurranser som ble unnagjort (eller resultatene), ikke tenkte jeg på å telle oppmøtte heller, for jeg var "bare" kommet for å ta litt bilder og frotse i den enorme stabelen av pizza - kanskje høydepunktet for flere enn meg.. 8o) Eller var det svømmetimen i Haraldshallen som lokket? De fleste ende i alle fall opp der..

Mens jeg ventet på frokosten ville S**dre på død og liv bruke opp kamerabatteriene mine, hvorpå det ble en del bilder i full zoom av jentene fra Stavanger - som forøvrig var både søte og høyt graderte - som han forsvarte lånet av kameraet med.

Etter konkurransene, mat og bading var det endelig trening for oss voksne også, og vi fikk en forsmak på Thomas Nilsens måte å sette detaljer i en svært fornuftig perspektiv. Definitivt en instruktør jeg kunne tenkt meg å trent under flere ganger.. - På neste vennskaps-samling i Stavanger kanskje. En overnattingstur med besøk på Havanna badeland og Ikea! 8o)

Håkon Birkeland - 2006-02-01

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions