Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Gode takter i Vestlandsmesterskapet 2007

Vi reiste en god gjeng fra Haugesund til Laksevåghallen i Bergen, grytidlig lørdagsmorgen for å vise muskler.

Oppmøte viste at vi hadde med oss 14 barn i fra alderen 9 til 16 år hovedsakelig fra ”etter skoletid karate”-ordningen, samt 2 voksne klubbmedlemmer i kvinneklassen for kata.
I tillegg hadde klubben med seg en stødig voksen heiagjeng, pluss Hans Erik og Per Steinar som lagledere.

Det var en hektisk dag med ca 160 deltakere, men arrangørene fikk gjort en veldig bra jobb, selv med en redusert dommerstab i forhold til antall konkurrerende, og holdt tidsskjema til glede for alle, slik at vi kom oss hjem til ett anstendig tidspunkt på døgnet.
Nivået på stevnet var jevnt over meget bra, og utøverne fikk bryne seg på tøffe konkurrenter fra hele vestlandet. Stevnet vitner om ett veldig aktivt og voksende karatemiljø om dagen.

I klassen for barn, 9-10 år utmerket mange i fra ”etter skoletid karate”-ordningen seg, og selv om klassen er uten rangering, kunne vi notere at Stian Eike hadde tatt en førsteplass i kumite. Ruben Vinje Fagerland hadde gått av med en førsteplass i kata, hvor Stian Eike hadde sikret seg en tredjeplass.

Samme aldersgruppe for jenter, gjorde Ayla Vinje Fagerland en solid innsats i begge klassene, men en førsteplass i kata ville gått til June Nes og en tredje til Grethe Thorvaldsen.

I klassen for barn, 11-12, gikk Lisell Iversen nesten helt til topps, og kunne innkassere en sølvmedalje i kumite. Lisell er en utøver som har hatt en solid fremgang i konkurranser etter sin ilddåp på det norske landslaget i WKC verdensmesterskapet for barn- og ungdom i 2006.

Jeanett Jensen, kunne i samme aldersgruppe i grenen kata vise til en solid fjerdeplass, knepent slått av Stavanger karateklubbs Charlotte Phil på tredje. Ann Kristin Bjørge knallet til i samme gruppe, til tross for sin korte fartstid innen karate, og tok innpå det hun manglet i erfaring med en solid dose positivt pågangsmot.

Victor Kallevik, er ny i klassen ungdom 13-15 år, men lot seg ikke skremme på tross av dette og stilte med godt mot og gode takter i kata, og det er nok bare ett spørsmål om tid før han finner seg til rette i sin nye gruppe, selv om han ikke nådde helt opp denne gangen.

I jenteklassen for ungdom 13-15, hadde vi med oss Silje Anett Bjørge, Line Tendø, Camilla Damgaard, og Trude Olaussen. Alle fikk gleden av å kunne bryne seg på mange høgt graderte og talentfulle utøvere i konkurransen, og benyttet sjansen til å høste viktige erfaringer til å ta med seg videre.

Christer Enerstvedt konkurrerte i kata i gruppen for kadett 16-17 år, og selv om han ble slått ut i første runde beholdt han hodet kaldt, og kom inn igjen i rekvalifiseringsrunden, for så å kjempe seg frem til en velfortjent 3. plass.

I klassen for voksne, deltok Eldbjørg Berentsen og Kristine Solberg i kata, og sistnevnte tok fjerdeplassen i konkurransen.
Til slutt vil vi takke alle foreldre og voksne som stilte opp på turen og var med, uten deres hjelp hadde dette vært umulig å gjennomføre.

Hans Erik Hornell - 2007-03-18

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions