Introduksjon
Karate
Trening
Klubben
Historie
Bildearkiv
 
Diverse -
NKF - National Karate Federation Shotokan
   Oppslagsarkiv      Kalender     Halvårsrapport     Resultater
Sentrum Karateklubb
 
Illustrasjonsfoto

Sveio har nå fått egen karateklubb

Vi vil snart starte opp egen gruppe for voksne og oppfordrer alle til å trene og støtte opp om karateklubben i Sveio som har fått navnet "Sentrum Karateklubb Sveio"

Etter 2.5 år med "Etter Skoletid Karate" føler vi at vi har fått et bra fotfeste i Sveio. Det er en fantastisk gjeng på tilsammen 37 medlemmer som møter opp hver fredag. Vi har 2 grupper som trener fra 14.30-15.30 og 15.30-16.30. Vi har nå fått tildelt treningstider på fredager kl. 18.00-19.30. På disse tidene starter vi snart opp egen gruppe for voksne.

Sentrum Karateklubb Sveio blir den tredje klubben vi starter. Dermed har vi Sentrum karateklubb Haugesund, Skudenes og Sveio i tillegg til "Etter Skoletid Karate" på 12 skoler rundt om på hele Haugalandet. Alle disse avdelingene er underlagt National Karate Federation Norway og medlem av Norges Kampsport Forbund og Norges Idrettsforbund.

Det er mange stilartsforbunder i Norge som har sine egne mesterskap. Dette kan ofte forvirre lesere av norske aviser som gir intrykk av mange forskjellige NM og VM. Vi har valgt å prioritere og delta først og fremst i de offisielle norske mesterskap.

SKK Sveio har allerede valgt eget styre med Rune Teikari som formann og Alf Ronny Fagerland vil være hovedinstruktør. Vi håper og tror at Sveio dermed har fått en egen karateklubb som alle utøvere i Sveio vil støtte opp om. Sveio har nå fått egen idrettshall, så vi vil nok også prøve å legge noen samlinger også til Sveio i fremtiden.
Vi har også to voksne meget dyktige utøvere i Sveio, ekteparet Gjertrud (1. kyu) og Gunnar Osmundsen (2. kyu). Så vi håper disse trør hjelpene til fra høsten av. Gjertrud og Gunnar har også tre døtre som trener i "Etter Skoletid Karate". Eldbjørg Berentsen blir også snart Sveiobu, så fremtiden for karaten i Sveio er jeg rimelig trygg på.

Jeg håper at medlemmene i Sveio, Skudeneshavn og Haugesund vil av og til besøke hverandres klubber. På denne måten får vi bygge opp en enhet av SKK-klubber på Haugalandet. Den neste klubben vi åpner vil trolig bli SKK Kopervik. Her håper vi å få mye hjelp av John Inge Stangeland, Robert Skaar og Per Steinar Tangjerd. Slik at Kopervik er godt rustet på instruktørsiden.

Den nye klubben omtales i Vestavind, Sveios bygdeblad, torsdag 22. februar 2007.

Det er hyggelig å se at Vestavind også har et oppslag om våre tidligere medlemmer Charlotte og Tom-Aksel Severinsen fra Sveio som fortsetter å gjøre suksess i sin nye tilværelse i en JKA karateklubb.

Alf Ronny Fagerland - 2007-02-25

   
 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions